Cerita lucah makcik bertudung


10-Mar-2014 16:23

Auntie Sal ni biasalah dengan keluarga aku sejak kecil, umurnya 47 dah kahwin, anak besar dah.

Dia ni bolehlah dikategorikan dalam kategori cergas dan ceria atau lebih tepat “gedik”, orang tempat aku kata.

Yang paling aku tak tahan tengok ialah PUNGGUNG nya, Oh, My God, mula-mula aku kata pada diriku, punggung Auntie Sal aku ni memang beautiful, besar tapi bulat dan menonggek (macam Jenifer Lopez), rasa macam nak jilat dan gigit.

Layan customer ajelah yang boleh tahan, itupun kalau awek yang masuk, tapi bukan setiap jam ada customer, malam tak ada langsunglah.Selalunya dia pakai seluar dan t-shirt yang fit so nampak clearlah.Kalau dia pakai seluar loose dan blouse pun, dadanya yang menetek dan punggungnya yang menonggek tetap nampak, tak boleh nak sembunyi, lagi stim tengok.Oklah, bagi aku cerita sekolah tu biasalah, tapi takkan sama thrillnya dengan apa yang aku lalui selepas SPM. Mak aku suruhlah aku tolong mengurus bakerinya secara sepenuh masa.

Sebenarnya bakeri itu dikongsi oleh mak aku dan kawan baiknya iaitu Auntie Sal.

Kat sekolah pun memang aku target perempuan yang punngungnya tonggek tapi bukanlah yang besar sebab aku amat terasa horny dan nikmat bila cium punggung atau bila budak perempuan duduk atas peha aku dan gesel punggung atas batang aku. Berbalik pada Auntie Sal, setelah menyedari rasa horny aku pada dia barulah aku rasa excited.



www nyai stream/video-6267-cewek-toge-montok-remas-toket html, hhh://bokepupdate info/cewek-cantik-berkacamata-keenakan/, cw pemandu lagu tato di punggung ngetot, download video polisi bugil ngesex plus ngecrot sperma di kantor korea, www xdesy mobi vidio klif teen bawah umur 8thun com Cerita Sex Dengan Teman | Perkenalkan, nama ku S, mahasiswa tingkat akhir di salah satu perguruan tinggi negeri terkenal di kota Surabaya, dan kebetulan aku juga asli dari kota Surabaya tersebut, jadi aku tidak kos. … continue reading »


Read more

Con cosi' tanti ragazzi cosi' sexy da cui scegliere, sei sicuro di trovare quello giusto.… continue reading »


Read more

He really liked the jokes, the drinking, the solidarity, the blue-clad brotherhood of acceptance. He showed me a video he had made of his training at the academy. Shoot-don’t-shoot scenarios and evasive driving and the day everyone got gassed and asked difficult questions while tears and mucus clotted up their faces. Though he said he wanted to leave work at home and just relax after a shift, policing permeated everything.… continue reading »


Read more